Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Headquarters

Det er en decideret skandale at rive Headquarters ned. Et samlepunkt for ungdommen og det spirende musikmiljø. Et miljø, som ikke kommer til at spire, når staten går så lidt op i kultur og kunst. Et miljø, som skaber almen dannelse for unge såvel voksne og gamle. Headquarters er et genialt sted at afholde koncerter for anerkendte såvel uopdagede kunstnere, et smukt sted at opleve bylivet i forenelighed med kultur og kunstmiljøet.
Jeg stemmer et stort NEJ til nedrivning af Headquarters og vil gå så langt at sige, at I skyder jer selv i foden ved at fuldføre den irrationelle plan. Musik og kunst er hårdt ramt oven på corona og har virkeligt ikke brug for at skære ned på mulighederne i Aarhus. I forvejen halter kulturen sammenlignet med fx København... Og vi ønsker, I ønsker jo ikke at folk skal flytte væk, fordi Aarhus er en kedelig by? En by med under en håndfuld muligheder for at få én på opleveren, som ikke nødvendigvis er dødsdruk ved åen.
Headquarters er drevet af vanvittigt søde, kloge og hårdtarbejdende folk, som faktisk er til at forstå og relatere til. Kæmpe. Fucking. Skam. At lukke stedet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kenni Bjerregaard

Indsendt

08/11/2022 22:29

Sagsnummer

HS0125012

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44