Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

En fejl at straffe vækstlaget og nichegenrerne i sparerunde

Jeg blev super ærgerlig over at læse at man har planer om at lukke HeadQuarters som en del af spareplanen for Kulturområdet.

HeadQuarters har opbygget sin helt egen profil som understøtter vækstlaget og niche genrerne, og stedet er elsket af både publikum og musikere for sin intense lavloftede atmosfære - et klassisk klubspillested med mange arrangementer og mange glade gæster.

HQ vil i dén grad komme til at mangle i byens musikliv, hvis man effektuerer planen, og nye kunstnere mister en meget vigtig platform ift. at møde deres publikum.

Nogle gange er det nemt at lukke kulturtilbud i vækstlaget, som henvender sig til unge mennesker, fordi stederne eller projekterne ikke er så højt profileret eller har så høj prestige i det politiske miljø, som de store kulturelle fyrtårne. Problemet er, at hvis man klipper fødekæden midt over på den måde, kan det få fatale konsekvenser for den videre udvikling af musikken i byen, som ellers sprudler af talent i øjeblikket, og man fratager samtidig unge mennesker i byen muligheder for oplevelser i øjenhøjde. En stor fejl.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Roar Amundsen I Mayday Music

Indsendt

09/11/2022 09:57

Sagsnummer

HS1098647

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44