Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Stop nedrivning af HeadQuarters

HeadQuarters er et meget vigtigt spillested for vækstlaget i Aarhus og omegn. Som samarbejdspartner med HQ har det været muligt at præsentere mange nye artister for et bredt, engageret og trofast publikum. Denne mulighed har givet de mange artister fra vækstlaget et springbræt til de større regionale spillesteder - et spring, som i Aarhus ellers ikke ville være muligt, på tværs af genrer og stilarter. Alene fra vores kontor har næsten samtlige artister optrådt i større og mindre formater på HQs scene og dermed opnået opmærksomhed hos både publikum, men også i det professionelle netværk, som ofte besøger HQ.
På et lokalt plan er HQ en umådeligt vigtig aktør, men bestemt også på internationalt plan. Under eksempelvis Spot festival er HQs scene et vigtigt samlingspunkt for byens festivalgæster, men bestemt også for de nationale og internationale gæster, som besøger Aarhus og Spot Festival for at opleve og få mulighed for at repræsentere den fantastiske musik som byens artister kan showcase på HQs scene.
Nedrivningen af Bygning C og dermed Headquarters (og de andre aktører i bygningen) bør gentænkes og der skal findes andre steder at spare.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens Uhre Karlsson

Indsendt

09/11/2022 10:04

Sagsnummer

HS9428753

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44