Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Flytning af Dansescenen Bora Bora

Det er jo skrækkeligt, at man nu så åben lyst og desperat går efter at skære i kulturen så voldsomt i de kommunale budgetter.
Og at den nu foreslåede udflytning af Bora Bora beror på bekostning af at lukke ned for Teater Katapult og smide dem ud af Godsbanen.
Bora Boras lokaler rummer sjæl, historie og knofedt fra dedikerede ledere, medarbejdere og dansekunstnere gennem 30 år og er nu også den ældste og eneste Åbne Dansescene vi har i Danmark. En scene som repræsenterer og har introduceret både et bredt kunstudtryk inde for kunstarten dans. Huset præsenterer både professionelt nationalt og internationalt dans på højt niveau, samt tager ansvar og faciliterer rammer og residency for vækstlaget og nye generationer af dans. Og ikke mindst været meget rummelige og favnet bredt i danse-miljøet. Derfor skal Bora Bora og den moderne samtids dans ikke spares ned med mindre lokaler men derimod opgraderes til større og bedre lokaler i fremtiden så dansen kan få de bedste vilkår i Danmark, i Århus og som kunstarten dans og koreografi og dets publikum gør sig fortjent til. Mvh Camilla Stage
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla Stage

Indsendt

09/11/2022 10:30

Sagsnummer

HS3158499

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44