Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

HeadQuarters og Bora Bora

Jeg har efterhånden mistet troen på, at politikerne i Århus Kommune lytter til sine borgere. Hvad det højere mål er med at ødelægge alt, hvad der er lidt skævt, som mange elsker og som århusianere tænker på som deres, ved jeg ikke. Alligevel føler jeg trang til at opponere mod dette spareforslag. Hvis ikke for andet, så for min egen skyld, og for at vise dygtige, drevne, kreative mennesker, som lægger deres sjæl og hårde arbejde i at bidrage til byen med noget unikt, min støtte.
Headquarters er altid det første sted, både jeg og min omgangskreds tænker på at mødes i bylivet. Det er det eneste sted, efter min mening, som både leverer enestående musikoplevelser, man ikke vidste man kunne få, og et gå-i-byen sted, hvor der rent faktisk er plads til alle. Hyggeligt, uformelt, og noget helt andet end Åen, Skolegade og lignende steders larmende, turistede, glatte overflade. At smide dem på gaden, er overmåde respektløst og en katastrofe for byens liv.
Bora Bora må efterhånden have bevist sit værd som kulturinstitution i byen. De leverer noget ingen andre i kommunen, eller regionen, gør - en scene for både dans, bevægelse og skæv performance. Kvalitet og blik for det interessante, er altid en garanti på Bora Bora. Lyt nu til dem, når de fortæller at det ikke vil fungere for dem, at blive flyttet på Godsbanen. De er eksperterne.
Bora Bora og Headquaters danner et hjørne i byen, som føles som et kulturelt hjerte, og som er noget jeg altid inviterer udenlandske venner og samarbejdspartnere med ind i. De er altid begejstrede og kommer igen. Så herfra en inderlig bøn: lad det være som det er. Lad være med at ødelægge mere af det Århus, vi elsker. Lad os ikke blive en kulturfattig by.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tanya McGregor

Indsendt

09/11/2022 15:46

Sagsnummer

HS0926286

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44