Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Lukning af Hasle bibliotek

Vi er en børnefamilie som bor i Kalenderkvarteret som grænser op til Herredsvang og vi benytter biblioteket og dets tilbud rigtigt meget. Biblioteket er faktisk den eneste årsag til at vi kommer i Herredsvang.

Hvis biblioteket lukker bliver skellet imellem villakvarteret (Kalenderkvarteret) og det sociale boligområder i Herredsvang kun blive endnu større. Herredsvang vil komme tættere på at blive en ghetto.

Hvis Hasle bibliotek lukker kommer mine børn og jeg til at låne meget færre bøger og vi kommer til at mødes meget mindre men andre mennesker i vores nærområde.

Dette område og dets borgere har virkelig brug for alt det, som dette bibliotek tilbyder: Biblioteket er et sted hvor børn og voksne mødes på tværs af sociale skel og kultur. Man kan søge viden og få hjælp med it.

Vi bryster os af at være et videnssamfund - men hvis Hasle bibliotek lukker er der kun en kirke og en moske tilbage i Herredsvang.

Området er i forvejen plaget af at der åbenlyst sælges stoffer og at der aldrig er noget synligt politi. Jeg kan forstå at det kan være et dyrt område at drive et bibliotek, men ved lukning af biblioteket forsvinder de udgifter ikke, de flytter sig bare til andre institutioner. De penge, I håber I sparer ved at lukke biblioteket, er en social udgifts-pukkel I skubber foran jer.

Jeg håber virkeligt at I kan finde disse penge et andet sted, for lukning af Hasle bibliotek vil på sigt gøre Herredsvang til en ghetto - hvilket vil blive dyrere for os alle.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kasper Broegaard Simonsen

Indsendt

09/11/2022 21:54

Sagsnummer

HS8331811

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44