Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Hasle bibliotek

Vi er netop flyttet ind i Kalenderkvarteret og det faktum at der ligger et bibliotek i nærområdet har faktisk været med at påvirke hvor vores famile skulle bo.
Et bibliotek er et samlingspunkt og et frirum for mange. Det er en kultur-institution som giver så meget til mangeforskellige samfundsgrupper og borgere i et område. Det vil helt klart være et stort tab for hele området hvis biblioteket forsvinder, idet der er så mange der mødes her på kryds og tværs.

Jeg frygter at skellet mellem villakvarterene og boligområderne i Herredsvang kun vil blive endnu større. Det vil skabe en større følelse af os og dem. Personligt kan jeg i hvert fald sige at jeg uden et bibliotek i Hasle ikke længere vil have nogen grund til at komme over i boligområderne i Herredsvang længere. I forvejen er det ikke sted jeg ynder at bevæge mig hen alene i det mørke timer, men biblioteket er med til at give mig en tryghed og en ro i området.

Desuden vil lukningen af Hasle bibliotek kommer til at betyde at vores familie vil låne meget færre bøger, vores børn vil ikke på samme måde kunne lære værdierne af at skulle låne og dele viden med andre og vi vil komme til at mødes meget mindre men andre mennesker i vores nærområde.

Jeg håber virkelig at en lukning af Hasle bibliotek kan undgås, da biblioteket har stor betydning for trygheden og det sociale liv i området, hvilket det store fremmøde d. 9. november også tydeligt bør vise. Hasle Bibliotek er så meget mere end et bibliotek!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michelle Kaihøj

Indsendt

10/11/2022 13:53

Sagsnummer

HS5210629

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44