Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Flytning af BORA BORA vil være en katastrofe

BORA BORA er en enestående scene for moderne dans og i et sådanne format, som gør det muligt at trække store forestillinger til fra udlandet. Det gør at Aarhus kan markere sig i Danmark og resten af verdenen, med unik scenekunst. Hvis BORA BORA flyttes til Godsbanen, vil de forestillinger som tidligere er blevet præsenteret i huset ikke komme til byen.

BORA BORA er den scene i Aarhus (og resten af DK) som med største respekt for kunsten, giver plads til kompagnier og koreografer, på vej til at etablere sig. Vi har i DON GNU kun opnået den succes vi har i dag, med støtte fra BORA BORA og vi er bestemt ikke de eneste. Bora Bora skaber gennem deres store engagement og med de lokaler og det kræfter de stiller til rådighed, professionelle kunstnere. Dette tiltrækker stor opmærksomhed, mange medarbejdere og et stort publikum langvejs fra. Alt dette ville ikke kunne proppes ind i lokalerne på Godsbanen.

Jeg er selv tæt forbundet til BORA BORA og producere succesfulde forestillinger som fylder salene i huset, turnerer hele Danmark og store dele af udlandet, med mellem 90 og 120 shows om året. Det vil ikke være muligt for os at producere vores forestillinger i Aarhus, hvis det ikke er i lokaler svarende til de nuværende.

Jeg frygter at det lange arbejde der er blevet gjort for at skabe en stærk kulturgenerende motor i Aarhus, vil dø med en flytning af BORA BORA.

Ligeledes vil det være et kæmpe tab for Aarhus, hvis Katapult lukkes.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Indsendt

11/11/2022 10:24

Sagsnummer

HS9155964

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44