Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

HeadQuarters

Jeg synes det er et kæmpe tab for Aarhus som by, hvis nedrivningen af bygning C ved Brobjergskolen gennemføres. Her ligger HeadQuarters nemlig, og det sted er med til at gøre mig stolt af at bo i Aarhus. Som et af de få spillesteder i byen, formår de at skabe et fællesskab omkring musikken og en skøn atmosfære, hvor mennesker rent faktisk kan møde nye mennesker. Jeg har ikke tal på, hvor mange venskaber, kærester og endda (planlagte) børn, der er kommet ud af det sted. Det er uden tvivl med til at mindske ensomhed, og giver samtidig en masse mennesker nyt perspektiv på livet gennem musik, sang og dans.
HeadQuarters gør Aarhus’ natteliv mere mangfoldigt, da det som et af de eneste steder skiller sig ud fra mængden med en klar og original vision for stedet, musikken og atmosfæren. Derfor tiltrækker stedet også mange forskellige mennesker i alle aldre - hvilket man ikke finder på andre diskoteker i byen.
Stedet har simpelthen højnet min livskvalitet - og er det ikke kommunens fornemmeste opgave? Hvis Aarhus skal være en god by for alle (jf. Aarhus målene), så skal HeadQuarters bevares.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lea Marie Grandt

Indsendt

11/11/2022 15:07

Sagsnummer

HS1041579

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44