Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Stop lukning af FO klubber

I en tid hvor unges trivsel er truet og ensomhed stiger, virker det jo helt forkert at lukke ungdomsklubber. Vi hører ikke andet end hvordan unge mistrives og mange føler sig ensomme, og lukningen af ungdomsklubber bidrager ikke just til forbedring. Derudover er det ikke alle der er interesseret i foreningsliv, f.eks. scooterdrenge der bruger klubbens værksted til at fumle med deres scootere, og slappe af med deres jævnaldrene. Mange af de unge bruger klubben som deres fristed, hvor de kan komme og få en snak med deres venner og de voksne, spille spil, eller måske bare slappe af, uden at der stilles krav til, hvad og hvordan det skal foregå.

Målgruppen i klubben er bred, og der er plads til alle, hvor ingen bliver sorteret fra, fordi de ikke har egenskaberne der skal til. Der er mange der går tabt, hvis der lukkes, for ikke alle vil bindes til foreningsliv, og alternativet er gaden. Det er et trygt sted for de unge at være, og trygt for deres forældre at de ved, hvor ungerne er.

Malling er en by under udvikling, hvor man søger at tiltrække flere familier til. Derfor giver det heller ikke mening at lukke det (måske eneste) tilbud der er for unge mennesker. Det virker jo ikke attraktivt for en børnefamilie at flytte til en by med minimale tilbud for deres børn.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Victoria

Indsendt

14/11/2022 10:27

Sagsnummer

HS4021467

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44