Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Lukning af Solbjerg Ungdomsklub

NU MÅ DET SKU STOPPE!
Bare fordi Solbjerg er en by som ligger uden for Aarhus centrum, er vi også et sted med rigtige mennesker.
Solbjerg er en by i rivende udvikling og der kommer flere og flere fantastiske mennesker til byen.
Der bliver skåret og skåret. Vores muligheder med offentlig transport bliver dårligere og dårligere. Nu vælger man så at overveje en lukning af ungdomsklubben også. Hvornår stopper det?
Klubben er på nuværende tidspunkt et samlingssted for 77 betalende unge medlemmer. Det er vel og mærke mere end halvdelen af de 148 elever der går i 8.-9. klasse på Solbjergskolen, og der kommer flere og flere til i takt med at der kommer flere og flere borgere til byen.
HVAD SKAL DER SKE MED DE UNGE? DET GÅR SKU IKKE!!!!
Ungdomsklubben er et fantastisk tilbud til byens unge. Et sted hvor de unge kan være sammen, hvor de kan deltage i mange forskellige aktiviteter. Det er et samlingssted et fristed.
HVOR SKAL DE UNGE GÅ HEN?
Alle de store chefer i Børn og Unge snakker om hvor vigtigt det er at de unge bliver set, hørt, guidet i den rigtige retning. At man skal sørge for at alle unge har et sted at være. Men hvor skal de gå hen?
Børn og Unge - DET VI ER SAMMEN OM!
Hvordan kan det være at man i Børn og unge kan have sådan et slogan, og så vælge at smide de unge på gaden?
Vil kommunen kunne kigge sig selv i spejlet og sige at det var en god beslutning, når der på nu værende tidspunkt ingen plan er for, hvad man så gør for de ungen mennesker i alderen 14-17 år. Skal de så bare gå rundt på gaderne. Allerede nu oplever vi i byen, at når klubben er lukket, så færdes de unge rundt om på legepladserne og i byens institutioner. Det betyder at der tit er ødelagte borde, smadrede flasker og affald over alt. Skal dette til at være en hverdag. Er det, det man vil opnå.
ELLER!!!!
Skal de ungen mennesker skubbes ind i FU-Klubben som er for 4. - 6 klasse. Er det, rimeligt for de mindre unge der. NEJ DET ER DET SKU IKKE!!!!! De har også brug for at udvikle sig i deres tempo.
HVAD ER PLANEN!!!!
Jeg som mor, og som tidligere bruger af ungdomsklubben og hele byen, har brug for at får en klar plan for de unge og hvad man vil gøre for de unge, så de ikke bliver overladt til sig selv og tabt i en dårlig ide fra en stor kommune som ikke engang aner hvor indgange til Klubben er.
DET VI ER SAMMEN OM!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Janni Laursen

Indsendt

15/11/2022 09:25

Sagsnummer

HS6290058

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44