Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Ungdomsklubberne

Hvis i lukker klubberne skaber i mere utryghed i byen, Trige ungdomsklub er triges midtpunkt for de unge. Jeg har elsket! Og kunne tage op i klubben og få en sludder med de voksende, man kan snakke om alt og ingenting med dem.
De gør et helt fantastisk stykke arbejde for de unge, som den her by slet ikke ville kunne undvære. En SFO er slet ikke i nærheden af hvad klubben gør for de unge mennesker her i byen. Hvis i lukker de her klubber vil det skabe en masse dårlige ting for de unge, de kommer til at kede dig og ender måske i noget de slet ikke skulle have endt i..

I ungdomsklubben i Trige har man tryghed, man kan snakke med pædagogerne om nogen ting man måske ikke vil snakke med sine forældre om, man kan snakke om hvordan man går og har det og komme ud med det til nogen voksende.
Hvis i lukker klubberne vil i lukke noget som vil få stor betydning her for byen, både for de unge men også de ældre. Klubberne har til rådighed og gøre noget for nogen unge som nogen måske ikke har råd til derhjemme, fx og tage til Lalandia, Milano eller køre gocart eller hvad det nu kunne være. De laver så mange fede ting for de unge til en fair pris som alle kan være med på! Det kan simpelthen ikke passe at der skal spares ligepræcis ved unge mennesker. Kære Aarhus kommune det kan simpelthen ikke være rigtigt det her… det unge mennesker i har med at gøre som ligepræcis skal have det skub til at komme i den rigtige retning! Og det er ligepræcis hvad ungdomsklubberne kan! Nemlig og give dem det helt rigtige skub til de bliver 18 år!

Så kære alle tag nu til eftertanke Der er sku andre steder der kan spares end ligepræcis her!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sofie liin jakobsen

Indsendt

15/11/2022 23:42

Sagsnummer

HS9042940

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44