Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Nedrivning af Headquarters

At nedrive Headquarters ville være fuldstændig bagvendt, spareplan eller ej. Headquarters er et helt unikt kulturtilbud, ikke kun på grund af placeringen, som en natklub og spillested, der ligger væk fra Århus’ ellers noget koncentrerede placering af natklubber tæt ved åen. Stedet forbinder derimod nattelivet i indre by med nattelivet længere nede af Frederiksbjerg samt Godsbanen og Radar. Helt lavpraktisk sørger HQ for, at der bliver ført liv og puls andre steder hen i byen.
Headquarters tilbyder derudover en helt unik platform for mindre kendte kunstnere og dj’s, der sætter stor pris på denne eksponering. Med Headquarters har flere mindre artister mulighed for at blive set og hørt - ikke mindst lokale artister. Stedet er meget populært, og med god grund. Samtidig er kundekredsen meget divers. Det er et af de få steder, hvor jeg har lagt mærke til at alle typer og aldre færdes. Unge som ældre har Headquarters som et af deres foretrukne steder i byen, og det ville være utrolig ærgerligt, hvis vi ikke har denne mulighed for at samle os fremover.
Uden at kende til økonomien bag forslaget om nedrivningen, synes jeg heller ikke det giver meget mening - populariteten taget i betragtning - at stedet lukkes.
Konkluderende bliver det et stort, rungende nej herfra til nedrivningen af Headquarters, og tror jeg, at jeg taler jeg på vegne af en stor mængde af stamkunder og fans. Uden Headquarters vil nattelivet og musiklivet i Århus ikke være den samme, ganske enkelt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Knudsen

Indsendt

16/11/2022 07:39

Sagsnummer

HS9572281

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44