Gå til hovedindhold

Høringssvar

Flytning af Bora Bora og lukning af teater Katapult

Forslaget at flytte teater Bora Bora og lukke teater Katapult er en katastrofe for ikke kun Aarhus kulturliv, men også den nationale og internationale scenekunst.
Bora Bora er en enormt vigtig spiller og livsnerve på den nationale og internationale dans- og performance arena. At flytte Bora Bora til Godsbanen og til et scenerum der slet ikke kan honorere det behov en dansescene har, er en katastrofe.
Desuden bliver der en scene for lidt i Aarhus i forhold til at Bora Bora nu råder over to overfyldte scener og et meget tight sæsonprogram, samt prøvefaciliteter.

At lukke teater Katapult betyder foruden at Aarhus faktisk bliver to scener for lidt, også at der bliver lukket for den nu meget vitale nyskrevne danske dramatik. Dette har en stor betydelse for det danske kulturliv.

Til sidst, der må findes andre måder hvorpå der kan spares fornuftigt på den livsnødvendige danske scenekunst. Måder der kan støtte vækst istedet for tilbagegang. Og der må findes et alternativ til en fatal fremtid for Aarhus og Aarhus' nu levende kulturliv.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Annika Lewis

Indsendt

16/11/2022 18:35

Sagsnummer

HS6112744

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44