Gå til hovedindhold

Høringssvar

HeadQuartes er mere end et spillested og en natklub - HQ er et hjem.

Det er ikke til at forstå at dette overhovedet er kommet på tale, jeg har været en del af HeadQuarters i mange år, både som barchef, marketing, DJ og nu som mere eller mindre trofast gæst.

HeadQuarters er et unikt sted, der findes ikke dets lige i Smilets By - på HQ finder du en mangfoldighed, en kærlighed og glæde der ikke kan findes mange andre steder disse tider. Her er plads til direktøren, der overnatter på Radisson, der er plads til min mor på 55 og der er plads til pigen fra Kolding der er rejst til Aarhus for at studerer og arbejde. Om du hedder Ahmed eller Jens - så er du velkommen på HeadQuarters - dét må da være værd at bevare.

Scenen på HeadQuarters har hjulpet flere musikere, med at finde deres plads og vej ind på musiklisterne. Der var en gang hvor Aarhus var den danske musik scenes centrum - byen hvor alle de store kom fra. Har vi virkelig ikke en interesse i at genskabe datidens Aarhusianske dominans på den danske musik scene? Hvor i byen skal vores talenter ellers udtrykke deres musikalske kunnen i trygge og professionelle rammer? Husk dette er et privat spillested der har større ambitioner om at støtte vækstlaget end nogle andre spillesteder i byen. På HQ bliver der knoklet og svedt for at de unge og de uerfarne kan præsentere deres musik i settings der er profesionelle og hjertevarme.Bevar den gamle bygning og den gamle cykelkælder - Aarhus har nok af højhuse og andet nybyggeri. 

Bevar Ole og Amiras tanke om at vi kan gøre verden til et bedre sted - gennem musik og den gode stemning.Så kære politikere - vær sød at tage på HeadQuarters, oplev stemningen, drik en “The Dude” og en kold Tuborg, lad skuldrene sænke sig, nyd musikken og oplev at hverdagens stress og jag ikke findes i Brobjergskolens gamle cykelkælder - på HeadQuartes.

Hvis I ikke selv har råd - så giver jeg gerne den første.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mads Hededal

Indsendt

17/11/2022 12:42

Sagsnummer

HS6383244

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44