Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bora Bora - bevar det koreografiske center i Aarhus

Jeg har arbejdet som producent af scenekunst i 15 år, og har været med til at formidle den kulturelle kapital Aarhus har at byde på i en international samenhæng. De scenekunstnere der har format og kvalitet til at blande sig i en international samenhæng, er ikke udelukkende - men primært vokset frem i det koreografiske miljø. Det er afgørende for miljøet, for den videre udvikling at vi har et stærkt center for koreografi, for at også i fremtiden kunne støtte og udvikle nye talenter. Den koreografisk kunstform er under præs i Danmark, og en degradering af Bora Bora vil yderligere svække udviklingen af kunstformen, som er så afgørende for den internationale kulturelle dialog.

Bora Bora er også en meget vigtig samarbejdspartner for de mange festivaler der bor i Aarhus, både indenfor dans, teater, musik og opera. Scenen er en af de få der har størrelse til at præsenter utrolige forestillinger, som bidrager til at løfte disse festivaler op på et højt niveau og give ekstraordinære oplevelser for publikum.

Jeg vil på det stærkeste anbefale at der sikres egnede rammer for Bora Bora at eksistere i, før man rykker det koreografiske center op og ud.

Med venlig hilsen
Sigrid Aakvik
Art & About
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sigrid Aakvik

Indsendt

18/11/2022 10:55

Sagsnummer

HS5180223

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44