Gå til hovedindhold

Høringssvar

BORA BORA

Hvor er logikken i at underminere kommunens kulturpolitik, der over mange år har haft fokus på at investerer i dansen og specifikt dansescenen på Brobjergskolen. BORA BORA er i dag en meget vigtig spiller for dansemiljøet i Danmark. BORA BORA har over de sidste 10 år opbygget et stærkt samspil med internationale partnere. Det er nu Århus som by og østjyderne som publikum høster frugten af dette.

Hvor er logikken i at gemme BORA BORA, en institution med en stærkt profil, væk i Godsbanens mudrede brand med uegnede lokaler for dans?

Hvor er logikken i at fratage BORA BORA selvstændigheden til at inviterer publikum ind via en foyer der iscenesætter den kunstneriske oplevelse?

Hvor er logikken i at flytte BORA BORA ned i for små lokaler hvor dansere vil få arbejdsskader, da gulvene er for hårde til at arbejde i over længere tid?

Hvor er logikken i at flytte teknik, værksted og administration ned til et sted, hvor det er svært at se hvor pladsen er til at skabe et relevant og realistisk arbejdsmiljø i tilknytning til scenerum og prøvelokaler?

Hvor er logikken i at flytte BORA BORA, der har vokseværk – forestillinger, festivaler, Residencycenter, huskunstnere samt nationale og internationale projekter? Lad BORA BORA blive i bygning C og dertil få yderligere råderet over studierne Stub 2 og 4 på Brobjergskolen, der begge har de egnede gulve. Det vil skabe mere liv og kunst på matriklen.

Hvor er logikken i at fratage BORA BORA muligheden for at investere i de sprudlende energier, liv og fremtidsvisioner koreograferne brænder for at formidle til publikum? BORA BORA arbejder med at åbne nye verdener for folk, hvorfor afvikle dette og gemme det væk på Godsbanen?

Mvh
Helle Bach,
Kunstnerisk leder og koreograf,
dadadans
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Bach

Indsendt

18/11/2022 11:12

Sagsnummer

HS7407646

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44