Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Bora Bora på Brobjergskolen

At lægge dansen og det visuelle teater i spændetrøje i alt for små, og desuden ugnede, lokaler på Godsbanen, vil være et kæmpe tab - for Aarhus, for Danmark og for kunsten.

Bora Bora har en helt unik profil i det danske scenekunstlandskab og spiller en helt afgørende rolle for både udviklingen, produktionen og præsentationen af nyskabende forestillinger i Danmark. Forestillinger fra lokale, producerende kunstnere og grupper – og resultaterne fra nationale som internationale samarbejder. Bora Bora er et kraftcenter for dans, koreografi og performance, som rækker langt ud over Aarhus bygrænse, og som sætter Aarhus på verdenskortet med sit internationale udsyn og sine etablerede internationale partnerskaber.

Kunstneriske visioner kræver rum til udfoldelse. Dansen kræver gulve, der kan danses på.

At sætte alt for snævre grænser for de formater og skalaer, det er muligt at skabe og præsentere i som producerende scenekunstner er at kvæle visionerne, før de overhovedet får lov at opstå, og forhindre udvikling af et miljø og en kunstform i at ske. Bevar Bora Bora som ramme for udviklingen af dansen og scenekunsten - lokalt, nationalt og internationalt. Bevar publikums mulighed for hos Bora Bora at kunne møde såvel de små eksperimenter og intime iscenesættelser som de store, de blændende og de overvældende. Bevar Bora Bora på Brobjergskolen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisbeth Sonne Andersen

Indsendt

18/11/2022 16:02

Sagsnummer

HS0046408

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44