Gå til hovedindhold

Høringssvar

Hasle Bibliotek

Aarhus vækster, og der bliver bygget på livet løs - især boliger. Det er godt, men ofte glemmes de fornødenheder, der er nødvendige for at sikre trivsel i et samfund, fx indkøbsmuligheder, fritidstilbud og institutioner.
Hasle Bibliotek er en institution, der på et lavpraktisk plan giver folk i området mulighed for at låne bøger, læse aviser, få hjælp til lektier m.m. På et højere plan er Hasle bibliotek med til både at danne og uddanne børn og voksne, bygge bro mellem diversiteter og skabe fællesskab i et område, der i høj grad har brug for alt dette.
Min familie og jeg nyder at komme på Hasle Bibliotek, og her møder vi folk fra vores lokalområde, som vi ellers ikke ville støde på og få snakket med som tilfældet er nu.
Jeg er med på, at man sikkert kunne ønske sig, at flere benyttede sig af biblioteket, men potentialet til at være en positiv drivkraft i lokalsamfundet kan ikke fornægtes. Så i stedet for at lukke og slukke, burde man arbejde på at styrke Hasle Bibliotek, så det i højere grad kan være et centrum for dannelse, uddannelse og fællesskab.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikael Madsen

Indsendt

18/11/2022 22:53

Sagsnummer

HS8901356

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44