Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar kulturlivet i Aarhus

Det virker som en hovedløs beslutning, at spare Teater Katapult væk, især i en by som Aarhus der bryster sig med at være en kulturby med kulturfester, kulturuger osv. Men hvad skal der blive af kulturen når man vælger at spare de kulturelle samlingssteder væk?

Personligt har jeg aldrig været den største teatergænger, men efter et uddannelsespraktikforløb hos Teater Katapult, fik jeg øjnene op for hvor omfangsrig Teater Katapults arbejde var. Her er altså ikke blot tale om middelmådigt teater som samler et par forestillinger hvert år, NEJ her har vi et teater som arbejder med en passion for kunsten og scene, et teater som har fingeren på den kulturelle puls, et teater som inddrager lokalmiljøet i projekter som Story Slam og ikke mindst det frembrusende Katapult Akademiet. Teater Katapult er et teater som lever og ånder for kulturel vækst i Aarhus. Hvorfor i alverden vil man spare sådan en perle væk?

Selv i en tid plaget af Corona har man kunne se hvordan Teater Katapult har formået at få fyldt salen op. Der har til enhver tid været samlinger af folk fra alle aldersgrupper der har fået en kulturel oplevelse i salene ved Teater Katapult. Teateret har også altid fremvist en bred pallette af kunstneriske udfoldelser, som ikke bare var til som et sceneshow, men som formåede at sætte en bremser for hverdagens tumult og give plads til tanker og fordybelse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Magnus Høgh Damgaard

Indsendt

19/11/2022 20:10

Sagsnummer

HS6051828

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44