Gå til hovedindhold

Høringssvar

Permanent lukning af Sauna

I IF Lyseng svømning er vi meget kede af at høre om permanent lukning af saunaen på Lyseng Svømmebad. Det er en stor del af det sociale liv, for vores medlemmer, at sætte sig i saunaen, og snakke før og efter svømning, det gælder unge og gamle, samt på tværs af alder. Der er ikke meget tid til at tale sammen i forbindelse med selve svømningen, da de fleste har hovedet under vand.
Vi har medlemmer fra 3-90 år, og alle har givet udtryk for, at de glæder sig til energikrisen forhåbentligt vil være overstået.
En stor del af vores medlemmer har meddelt, at de ikke er tilfreds med situationen, men holder ud nu og har forståelse. Dog tror vi ikke at denne forståelse vil fortsætte, hvis besparelserne træder i kraft, da saunaen er en stor årsag til at de kommer til svømning. De kommer i en klub for at skabe det sammenhold der er og være en del af en fast flok, og vil dermed ikke komme til svømning i offentlig regi.
De har meddelt, efter de har set budgetforslaget, at de vil stoppe ved os, hvis det bliver en realitet. Det vil medføre en nedgang i vores medlemstal og indtægter, og gøre det svære at drive en velfungerende klub, med tilbud for alle både bredden og konkurrence. Vi mener ikke, det er fair over for os, at saunaen slukkes, når vi møder ind, mens den gerne må være tændt i offentlig regi, hvor belægningen af Lyseng Svømmebad er lavere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Hansen

Indsendt

21/11/2022 20:33

Sagsnummer

HS2762596

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44