Gå til hovedindhold

Høringssvar

Beder Ungdomsklub

Bevar BUK og et sundt fælleskab blandt de unge.

Vi taler så meget om de psykisk sårbare unge mennesker, vi ser i vores samfund. Vi har et barn, som vi ikke hører så meget tale om. Nemlig et ungt menneske på 14 år, der i den grad trives med skole, ungdomsliv, venner og fritidsaktiviteter. Vi har siden august snakket vidt og bredt med venner, familie og andre i lokalsamfundet om, hvor fantastisk det er at bo i et lokalsamfund, hvor der er rum og plads til at mødes med andre unge mennesker.

Vi har et helt fantastisk tilbud i Beder – BUK. Her kan vores unge mennesker mødes, uden det kun er dem, der er inviteret, der kommer med. Alle kommer, på tværs af to årgange. Her mødes man, og man er sammen med dem, der kommer – ikke dem, man lige har aftalt det med. De mødes i klubben af unge voksne, de bedre kan spejle sig i end deres forældre. De mødes et trygt sted, hvor der er plads til dem, og de ikke skal hænge ud et sted i byen. Du kan komme, som du er og være med til det, du har lyst til.

Dette her tilbud bliver brugt flittigt, men nu skal det skæres væk. Hvad er det for en prioritering? Vi snakker om unge ensomme mennesker men vil skære det væk, der kan rumme netop alle unge og skabe et fællesskab – der er for alle. Det bliver et fattigt fritidsliv, hvis dette sker, og det kommer i den grad til at ramme det sociale fællesskab. Bevar vores BUK!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisbeth Skaarup Nielsen

Indsendt

21/11/2022 21:32

Sagsnummer

HS7856545

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44