Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af sauna

Lukning af sauna udenfor offentlig åbningstid vil have stor indflydelse for de foreningerne og medlemmerne der benytter svømmehallerne.
Spareforslaget er udarbejdet på er tidspunkt hvor elpriserne var i top. Nu er priserne stabiliseret igen og den besparelse som kommunen kan få, vil være markant lavere en på tidspunktet for forslagets udarbejdelse. Til gengæld vil det få stor negativ betydning.
Jeg kommer ofte i lyseng svømmebad og hører både børn og ældre udtrykke ærgrelse over at saunaen er slukket. For de ældre medlemmer en sauna turen en lige så stor del som motionen og for børnene der svømmer flere gange om ugen og har svømning som deres sport, mangles hyggen og snakken i sauna. Man skal huske at når man går til svømning kan man ikke hygge/snakke undervejs som i andre sportsgrene, hvorfor der bruges ekstra energi på at sikre det sociale sammenhold og her er saunaen en vigtig del.
Skal der spares på området må det anbefales kun at slukke i skole svømningstiden. Og hvis ander ikke er muligt, så tillade svømme klubberne at købe sig til “tændings” perioder så de selv med deres medlemmer kan vurdere vigtigheden af saunaen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dorthe Zinck

Indsendt

21/11/2022 22:17

Sagsnummer

HS3884388

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44