Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Katapult

Det er meget nemt at rive noget væk, som det har taget megen tid og stor overvejelse at bygge op til et niveau, hvor det faktisk gør en forskel.
Jeg håber, mit og de øvrige høringssvar kan medvirke til, at Teater Katapult og det dertilhørende Katapult Akademiet ikke spares væk.

Relevante indspark og forestillinger, som har noget på spil, kommer ikke af sig selv. Det tager tid at udvikle en skrivestil og-færdigheder for nutidens og fremtidens dramatikere.
Katapult og Akademiet står i dag for at danne en meget tiltrængt bro mellem vækstlaget og den mere etablerede og professionelle scenekunst. Teatret har stor fokus på talentudvikling og søger at være noget for og til et yngre segment, som det kan være svært at få fat i. Med spareforslaget om at fjerne støtten til Katapult, fjerner I et led i den kunstneriske fødekæde samt dyrkningen og modningen af den talentmasse som eksisterer – men som skal gribes og understøttes, så Aarhus og resten af landet også får skarp og relevant dramatik i fremtiden.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Katrine Kristiansen

Indsendt

22/11/2022 09:10

Sagsnummer

HS9285822

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44