Gå til hovedindhold

Høringssvar

Katapult er central brik i det dramatiske vækstlag i Danmark

Jeg har altid set Århus som en visionær kulturby. En visionær kulturby nærer sit vækstlag, så der skabes grobund og kontinuitet for udvikling af kunst og kultur.
Om nogen har Teater Katapult afregnet kontant for sit tilskud som scene for udvikling af ny dansk dramatik, med tilknyttet dramatiker lab og som scene for gæstespil. Det sidste jo iøvrigt en katastrofal mangelvare i det danske teaterlandskab.
Med et pennestrøg ryger en af de vigtigste scener i dramatiker vækstlaget i Danmark.
Det vil tage år at oprette en lignende scene når skaden først er sket. Og hvem ville iøvrigt i så tilfælde have mod på at gøre det i Århus ?
Hvorfor vejer den investering kommunen har gjort i Teater Katapult gennem årene ikke tungere ? Hvis det endelig handler om kroner og ører, så tror jeg at bundlinjen vil vise, at teatret faktisk har trukket flere penge til kommunen end de har fået i form af tilskud fra øvrige fonde.
Jeg håber at kommunen vil kigge grundigt i krystalkuglen igen og overveje om det ikke i fremtiden er en styrke snarere end en byrde at have et Teater som Katapult i sit vækstlag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Signe Krogh

Indsendt

22/11/2022 16:13

Sagsnummer

HS8966519

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44