Gå til hovedindhold

Høringssvar

Besparelser på ungdomsklubberne

Nej, vi skal ikke spare på tilbud til børn og unge! Det er fuldstændig vanvittigt at lukke ungdomsklubberne i en tid med stor mistrivsel blandt mange børn og unge! Et af verdens rigeste lande har helt klart råd til at prioritere vores børn og unges gode liv. Vi har ikke råd til at lade være,!! Børn og unge har fortjent gode rammer, der giver gode børne- og ungdomsliv!! Og det er udgifter, der bliver mange gange større senere, hvis vi sparer klubberne væk nu! Eller sparer på børnepasningen!!
Ikke alle børn og unge vokser op i huse med rum og plads til et levende ungdomsliv.. Med plads til musik, dans og andre højlydte interesser! Og nogle unge har brug for andre voksnes lyttende ører end deres egne forældres! Alle unge har brug for at kunne mødes med venner til givende aktiviteter. Sportsklubber er rigtig gode, men ungdomsklubber kan så meget andet!
Vi må spare andetsteds, udsætte anlægsudgifter, eller noget helt tredje! Jeg betaler også gerne lidt mere i skat, fordi jeg ved, hvor vigtige gode rammer om barndoms- og ungdomslivet er!
Så jeg protesterer på det kraftigste mod planerne om besparelser på børn- og ungeområdet!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Pedersen

Indsendt

23/11/2022 01:41

Sagsnummer

HS8972771

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44