Gå til hovedindhold

Høringssvar

Permanent lukning af saunaer uden for den offentlige åbningstid

Høringssvar til Sparekataloget for Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune
Permanent lukning af saunaer uden for den offentlige åbningstid

Svømmeklubben i Beder Malling Idrætsforening læser med ærgrelse og undren forslaget om, at Aarhus Kommune påtænker at lukke de offentlige saunaer uden for den offentlige åbningstid, så de ikke længere vil kunne benyttes af både skoleelever eller af de lokale svømmeklubbers medlemmer.
Svømmeklubben i Beder Malling Idrætsforening oplever, at netop det, at vi har en sauna til rådighed for svømmeklubbens medlemmer, gør, at vi tiltrækker svømmere, der ellers ikke ville komme i bassinet.
Det er vores overbevisning, at saunaerne i de lokale svømmeklubber på den måde har en funktion ved at få flere svømmere i vandet, som kan bevirke, at folkesundheden øges generelt.
Derudover vil vi gerne forholde os undrende til, hvordan regnestykket om en samlet besparelse på 400.000 kroner er lavet.
Som svømmeklub, der betaler Aarhus Kommune for at benytte faciliteterne (omklædningsrum, bassin og saunaer) til foreningens medlemmer, vil vi forvente, at vores betaling for ovenstående reduceres, når vi ikke længere har råderet over og kan gøre brug af saunaen.
Vi vil forvente, at når vi modtager mindre for vores betaling, så vil vores betaling på samme tid skulle reduceres, så vi betaler mindre. Og derfor må det være mindre sandsynligt, at den ønskede besparelse på 400.000 kroner over 3 år vil kunne opnås.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Harrits

Indsendt

23/11/2022 08:39

Sagsnummer

HS2092280

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44