Gå til hovedindhold

Høringssvar

Teater Katapult

BE-terna (tidligere Solutionhouse) har igennem en årrække været sponsor for Teater Katapult. Et sponsorat vi er stolte af og som har givet os meget.

Vi har haft stor glæde af at se de mange forestillinger som teatret hvert år sætter op.

Vi har haft meget gavn af det VIP erhversnetværk, som har givet os mulighed for at mødes med andre kulturinteresserede erhvervsledere.

Og ikke mindst har vi i Teater Katapult fundet en samarbejdspartner der deler et værdigrundlag med os omkring at dyrke vækstlaget. Vi er som en mindre virksomhed i vækst, ofte i konkurrence med store etablerede virksomheder, derfor finder stor inspiration i den måde Katapult formår at skabe forestillinger, der ikke er skåret efter samme ”Disney”-skabelon som meget af den kultur der ellers tilbydes, er skåret efter.

Vi er netop ved at etablere et tættere samarbejde med teatret, og her har vi særligt bemærket den meget professionelle stab hos Katapult. Når vi samarbejder og stiller vores brand til rådighed, så er det uhyre vigtigt for os vi ikke arbejder sammen med et ”amatør”-teater, hvor den ene frivillige afløser den næste.

Derfor er vi ærgerlige over at Aarhus Kommune nu ønsker at fjerne det kommunale tilskud til Teater Katapult, det vil uden tvivl fjerne vore professionelle samarbejdspartner, og vores interesse i at støtte kulturen i Aarhus. Vi ønsker ikke at stå i fodboldlogen sammen med alle de store virksomheder. Her vil vi forsvinde. Vi håber ikke at Aahus Kommune vil lade Teater Katapult forsvinde.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Nielsen

Indsendt

23/11/2022 09:43

Sagsnummer

HS9100597

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44