Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringsvar fra Dansestudiet i forbindelse med flytning af Bora Bora

Det er med grædende hjerte at vi fra Dansestudiet Aarhus, hører om besparelserne på Scenekunstområdet og dermed flytning af Bora Bora, en ikonisk dansescene, som på ingen måde hører hjemme i Godsbanens/katapults lokaler. 
Bora Bora har altid været omdrejningspunkt for dansemiljøet i Aarhus, da scenen er fuldstændig optimal for dans. Hvis vi ikke bibeholder en professionel dansescene i Aarhus, bliver det svært at opretholde det gode dansemiljø, som der er så mange der kæmper for skal blive endnu bedre.

Det giver sig selv, at en professionel scene tiltrækker profesionelle dansere og derved et dansemiljø med højere kvalitet. Aarhus får ydermere professionelle undervisere til “dansefødekæden”.
Bora Bora skaber en ideel ramme for dans og scenekunst, både for de optrædende og for dem som møder dansen og det visuelle tater, som publikum. Scenen hjælper til at udvide forståelsen for hvad scenekunst er, da det er en unik platform for nationale, internationale og lokale danseforestillinger.

Det vil rent ud sagt være katastrofalt at flytte Bora Bora til en lokation, som ikke egner sig til dans og scenekunst. Det må ikke ske!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisbet K. Nør

Indsendt

23/11/2022 13:34

Sagsnummer

HS5562144

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44