Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af Spørring Ungdomsklub

I en tid hvor der er meget fokus på unges mistrivsel og ensomhed er det vigtigt at vores unge mennesker har et trygt frirum at komme i hvor de kan mødes med jævnaldrende og blive hørt at voksne der ikke lige er mor og far, og derved få et positivt givende fællesskab der fremover kan bygges videre på.

Ungdomsklubbens fornemste opgave er at modarbejder ensomhed og styrke fællesskabet de unge imellem, hvilket er en vigtig ting i en ungdomskultur hvor meget kommunikation foregår igennem en skærm, på hver sit værelse. I Spørring Ungdomsklub er der plads til alle.

At fjerne muligheden for at gå i Ungdomsklub for byens fremtidige unge er skammeligt og vil i nogen tilfælde øge mistrivsel blandt byens unge.
Spørring Ungdomsklub har igennem årene betydet meget for mange og har gjort en forskel for mange af dem der er kommet der, og en del forældre der pt. har børn der endnu ikke er i klubalderen ser frem til at kunne præsentere klubtilbudet for dem når tiden er til det.

Det er ikke alle forældre der har mulighed for at køre deres unge mennesker rundt til andre klubber, og bus forbindelser herude på landet er meget begrænset, specielt i aftentimerne, hvilket besværliggør muligheden for at spørrings unge kan komme til andre klubber.

Lukker man klubben i spørring vil man fjerne den sidste rest af ungdoms kultur byen har, hvilket både er skammeligt og også uansvarligt, da konsekvenser kan trænge sig på i form af ensomhed og en isolations følelse for byens unge. I et samfund hvor alt går hurtigt er det vigtigt at man, også i de små lokalsamfund, har et fyrtårn der lyser op for de unge og tilbyder et holdepunkt i en stormfuld ungdomskultur. Sådan et fyrtårn er Spørring Ungdomsklub!
SLUK IKKE LYSET!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Henrik andersen

Indsendt

23/11/2022 20:18

Sagsnummer

HS4437337

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44