Gå til hovedindhold

Høringssvar

Drop besparelserne vedr. scenekunst

Drop besparelserne vedr. scenekunst, mere specifikt hos Bora Bora, HQ og Teater Katapult.

Jeg har baggrund indenfor dansen, moderne dans og har optrådt på Bora Bora i mange år. Set utallige forestillinger og været på teatret ift at producere dans. Det sted, i det hus, findes ikke andre steder i Aarhus og derfor ville jeg blive ubeskriveligt ked af hvis de skal flytte ned på Godsbanen i meget mindre lokaler. Det kan de ikke og det er vigtigt at I forstår det. Teater Katapult er et teater for børn og unge og det de står for vil Aarhus ikke miste. Det samme gælder for HQ, hvor jeg også selv har spillet og været gæst mange gange. Det er et helt unikt spillested, som heller ikke findes lige sådan i Aarhus.

Jeg ønsker inderligt at Bora Bora, HQ og teater Katapult bliver bevaret, som de er nu og at der findes andre løsninger på besparelsesområdet.

Den 5. Dec kl 16:15-17:15 vil der være en demonstration fra folket, scenekunstnere, performere og musikere, som vil fylde Rådhuspladsen og forhåbentligt overbevise rådmanden og byrådsmedlemmer om at vi ønsker de tre instanser bevares. Vi vil lave en flashmob/silent disco og vi håber det også vil sætte sit præg på forhandlingerne til forligsmødet.

På forhånd tak
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Vittoria Lasorella

Indsendt

23/11/2022 21:15

Sagsnummer

HS4678185

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44