Gå til hovedindhold

Høringssvar

BoraBora

Jeg støtter hermed protesten om at flytte BoraBora fra dets nuværende lokaler. Så sent som i går aftes havde jeg en virkelig god aften på BoraBora i selskab med andre danseinteressererede og Mette Ingvartsens forestilling - The Dancing Public. En oplevelse der ikke ville kunne realiseres i nye og mindre lokaler.

BoraBora er en af de få scener der viser høj dansekunstnerisk kvalitet i Danmark - både af lokale, nationale og ikke mindst internationale kunstnere. Et teater der igennem de sidste mange år har været en vigtig del af Dansens økosystem og har sat Århus på landkortet - et sted man som danser orienterer sig imod og et sted som folk kender når man som danser rejser i Europa.

Det ville være virkelig ærgerligt og et kæmpe tab for dansen, hvis BoraBora reelt ikke kan invitere banebrydende dans til Århus pga. pladsmangel og et kæmpe slag for den lokale scene, som jeg fornemmer virkelig er spirende.

Giv BoraBora mulighed for at blive i sine nuværende lokaler og skab i stedet en danselandsby imellem Godsbanen og Brobjergskolen!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nanna Stigsdatter

Indsendt

24/11/2022 10:52

Sagsnummer

HS9338556

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44