Gå til hovedindhold

Høringssvar

Klubtilbud: Stor bekymring for hvor de unge skal gå hen

Ikke alle unge er med på at være i en Børn og Unge klub. Det er ikke alle, der orker de mange tilrettelagte fritidstilbud og pænt passer ind. Derfor ser vi FO Klubben i Hasselager have en stor værdi. Tre aftener om ugen benytter unge, som ofte også er sårbare, netop dette tilbud, hvor de kan hænge ud med venner og voksne. Hvis klubben og dens vide rammer ikke er der, så ville de unge, som benytter tilbuddet, i stedet hænge på gadehjørnerne, ved skolen eller inde i byen. For de passer ikke nødvendigvis ind i de traditionelle fritidsaktiviteter.
VI har en stor bekymring for, at ensretningen af vores unge og et smalt normalitetsbegreb gør det stadig sværere for stadigt flere at opleve at kunne rummes i de gængse tilbud.
Og set i lyset af, at der ikke just er mange tilbud til de unge i Kolt-Hasselager er det med stor beklagelse, at vi kan se, at klubben står til at blive sparet væk. Det er et tilbageslag for diversiteten i tilbud (som er få) i Kolt-Hasselager. Vi er ikke i tvivl om, at klubben og dens netop friere rammer er et væsentligt tilbud for unge i området.
Med venlig hilsen
Kolt-Hasselager Fællesråd
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karen Balling Radmer

Indsendt

24/11/2022 16:44

Sagsnummer

HS0654766

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44