Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bora Bora - en levende søjle i kulturlandskabet

Til rette vedkomne!
Jeg vil opfordrer ansvars- og beslutningstagerne i spørgsmålet om en evt. flytning af Bora Bora for alvor at lytte til både borgene i almindelighed (her er der mange der melder sig i høringssvarene med opråb om bevaring af Bora Bora) og derudover især til faglig virkelig kvalificerede udsagn som f. eks. Bora Boras’s officielle høringssvar (Lotte Kofod Ludvigsen, 23.11.2022) og de mange andre allerede indtrufne relevante udsagn af dansere, koreografer, dramaturger, undervisere og andre fagpersoner!
Bora Bora fungerer i dag som en levende, dynamisk søjle i et aktivt nationalt og internationalt kulturlandskab og samtidig som en bro mellem mange forskellige kunstneriske - performative udtryksformer - og dermed som en bro mellem en mangfoldighed af mennesker!
Derudover foreligger der stadig et nærmest voldsomt fremtidig udviklingspotentiale, hvor Bora Bora ville kunne spille en betydelig rolle i et børne- og ungdomskulturelt landskab og meget mere!
Så alle tanker om en evt. flytning af Bora Bora kræver nøje og skarp overvejelse af hvordan man sikrer det nuværende samt et fremtidig ønskeligt funktionsniveau af Danmarks eneste Bora Bora!
Med venlig hilsen
Stephan Weise
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Stephan Weise

Indsendt

24/11/2022 17:05

Sagsnummer

HS5697887

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44