Gå til hovedindhold

Høringssvar

Drop lukning af saunaerne!!!

Jeg er medlem af Dykkerklubben Aqua-Quick, som blandt andet spiller undervandsrugby i Lyseng Svømmebad.

Som udøver af vandsport har vi ikke særlig mange andre steder at mødes og snakke sammen. Saunaen er vigtig for vores sport! Både som et socialt samlingspunkt, men også til opvarmning og velvære for kroppen. Vi har deltagere i en bred aldersgruppe som strækker sig fra 16 til 70 år, og alle har stor glæde af at kunne benytte saunaen før og efter udøvelse af vores sport.

Set fra mit synspunkt vil det betyde en væsentlig forringelse af den service og faciliteter vi betaler for når vi lejer Lyseng Svømmebad, hvis man vælger at slukke saunaen. Vi betaler for leje af bassinet, men dermed også for brugen af de faciliteter der er (omklædningsrum, toilet, bruser og sauna). Ved at slukke for saunaerne udenfor offentlig åbningstid, og dermed tro at man sparer, bør man indse at det er en væsentlig forringelse for os og at vi ikke længere får det vi betaler for. Så må man jo i stedet kompensere og nedsætte lejeprisen, og hvor er besparelsen så??

Under den nuværende midlertidige nedlukning af saunaerne, er der et tydeligt billede af at folk i stedet benytter bruserne til at holde varmen, hvilket jeg antager man tydeligt kan se på øget vand og varmeregning. Og igen: Hvor er besparelsen så??
Men måske man hellere vil benytte Putins gas i stedet for vindmøller som står stille pga. overproduktion af el? Vi er i gang med en grøn omstilling – IKKE en nulstilling!

Hvorfor er det vigtigere for brugere i offentlig åbningstid at kunne benytte saunaen, fremfor os som kommer der 2-3 gange uge efter uge i klub regi?? Har de sværere ved at få varmen end vi har?

I sidste instans må der jo sættes møntindkast op, så vi kan købe en kilowatt time ad gangen.

Den estimerede besparelse ved at lukke saunaerne i Aarhus og omegn er på papiret et latterligt lille beløb, men vil komme til at koste dyrt for velvære og helbred!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Christiansen

Indsendt

24/11/2022 17:48

Sagsnummer

HS2652561

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44