Gå til hovedindhold

Høringssvar

At ødelægge dét, der holder Aarhus i live

Kort sagt er forslaget dybt pinligt og uden en finger på pulsen af Aarhus' kulturliv. At Aarhus bryster sig af at være en kulturby med et rigt kulturliv, og så alligevel vælger at sammenligge institutioner, der ikke bare sådan lige kan forenes som en klapsammen-mad - det er skamfuldt. Lad være med at tage dét ud af byen, som tiltrækker tilflytterne - muligheden for at skabe, være i nærheden af kunst og kulturlivet, ja - tilgængeligheden, som gennemsyrer det hele.

* Lokalerne på Godsbanen kan ikke huse BoraBora. Forslaget vidner om uvidenhed ift. kunstformernes behov og de muligheder, som et rum kan tilbyde. Ligeledes kan HQ heller ikke 'bare rykkes'. Den har en unik og sammenhængende placering med BoraBora, der etablerer møder og nysgerrighed mellem mennesker. HQ's lokaler skaber en overgang mellem scenekunst og natteliv, der drager nytte af hinanden - og desuden tilbyder HQ også en kæmpe scene for Aarhus musikalske vækstlag, samt. et trygt natteliv. Aarhus har så få gode steder at gå i byen. Lad nu være med at ødelægge dét også.

* At aflive det eksperimenterende scenerum, Teater Katapult, er som at skyde sig selv i fødderne. Katapult har både egenproduktioner og samarbejder med udenlandske/indenlandske gæstespil, der bidrager med helt andre typer af teatre og tematikker. I må ikke aflive muligheden for, at vi kan være nysgerrige, eksperimentere og lade scenekunsten åbne vores øjne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisa Christiane Lertoft

Indsendt

24/11/2022 18:01

Sagsnummer

HS4090273

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44