Gå til hovedindhold

Høringssvar

STOP besparelserne på kulturområdet! (Bora Bora, HQ, Katapult, ATL og Opgang 2)

De foreslåede besparelser på kulturområdet virker langt fra gennemtænkte og i stedet bare meget triste og meningsløse. F.eks. er Bora Bora er landets eneste fungerende scene og produktionshus for dans – og den foreslåede flytning af Bora Boras lokaler til Godsbanen, betyder en flytning til lokaler, der er uegnede til dans!

At stoppe tilskuddet til Katapult, er at brænde en vigtig bro mellem vækstlag og det professionelle scenekunstmiljø, hvilken også virker meningsløst.

Børnene og de unge, går heller ikke fri. I en tid hvor vi ved at mange af dem har det svært – og hvor man samtidig (regionalt) har fokus på ”kultur som sundhedfremme”, virker det absurd at ATL og Opgang 2 også skal rammes af besparelserne.

Kunst og kultur udvikler vores fintfølenhed og empati – og skaber samhørighed og rum til refleksion. DERFOR:

KOM nu Aarhus Kommune, læs vores høringssvar omkring kunsten og kulturen med åbenhed og nysgerrighed.

KOM med ud i kulturlivet og lad jer BEVÆGE og BERØRE – MØD de unge på Opgang 2 og børnene på ATL, gå på Katapult og OPLEV hvad de laver, NYD en af de mange rørende og professionelle forestillinger på Bora Bora og slut så af med en DANS på HQ - ikke for at dølge alle de foregående indtryk, men for at mærke og forstå endnu mere af, hvad det for konsekvenser de påtænkte kulturbesparelser har for vores (kultur)by.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Trine Vinther Sørensen

Indsendt

24/11/2022 18:09

Sagsnummer

HS9101565

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44