Gå til hovedindhold

Høringssvar

Højbjerg FotoGrafiske Værksted

Høringssvar til Spareforslag 2023-26 vedrørende omdannelse af Højbjerg FotoGrafiske Værksted til kunstnerværksteder.

Højbjerg FotoGrafiske værksted har i mange år og for et meget lille budget, fungeret som et helt særegent sted, hvor professionelle kunstnere, som enten arbejde grafisk eller ønskede det, kunne udvikle deres værker. Over årene er der blevet udviklet mange smukke og vedkommende værker i dette værksted, og samtidig har det været et mødested, hvor alle der ønskede det, har kunne opleve nogle af vores tids markante kunstnere holde oplæg og give indsigt i deres arbejde.

Jeg vil appellere til at værkstedet bibeholdes og at det udvikles, så det også de næste 20 år +, vil være et af de steder, hvor professionelle kunstnere har mulighed for at udvikle deres arbejde, og hvor en bred offentlig kan komme og høre relevante og spændende oplæg om kunst og beslægtede emner.

Byudviklingen går stærk i Aarhus Kommune og har gjort det, de seneste mange år. Der tales meget om kunst i dets henseende også – kunst som del af byudviklingen. Højbjerg FotoGrafiske værksted repræsenterer et af de få værksteder, som er tilbage i Aarhus, og hvor man kan producere kunst. For utrolig få midler har vi i kommunen et fantastisk sted, som vi bør fremtidssikre – ikke nedlægge.

Med venlig hilsen
Marie Markman
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie Markman

Indsendt

24/11/2022 18:15

Sagsnummer

HS3931393

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44