Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sug nu ikke flere penge ud kulturlivet!

Jeg er en 16 årig ung mand, som er nyudklækket frivillig i Århus. Jeg har selv lige været på efterskole, og jeg kom til den konklusion at jeg nyder at være del af et støre sammenhold, som producerer fede arrangementer for alle i mit nærområde. Jeg rejser fra mit hjem til Århus flere gange om ugen, for at kunne være frivillig sammen med nogle af de fedeste mennesker jeg nogensinde har mødt.

Det er derfor at det piner mig at se forslag nummer 2 i sparekataloget om Sport of Fritid, fordi at det virker til at der ikke er specielt stor entusiasme for vores arbejde i kommunen. Vi har i forvejen problemer nok som det er, og vi vil bare gerne kunne tilbyde vores energi og kreativitet til flere mennesker! Det ville derfor være, i mine øjne i det mindste, et stort tab at opsætte endnu flere afgifter, ikke kun for os, men også for dem som vi prøver at tilbyde vores arrangementer til.

Vores arbejde som frivillige er præcis det. Frivilligt. Vi vil gerne kunne blive ved med at have det sjovt, samtidig med at vi hjælper lokalkulturen med flere fede arrangementer, uden at vi skal druknes i bureaukrati og afgifter, som ikke kun rammer os, men som også i sidste ende går ud over kulturlivet, og de mennesker som vi brænder for at arrangerer for.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marinus Brask

Indsendt

24/11/2022 18:16

Sagsnummer

HS0090124

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44