Gå til hovedindhold

Høringssvar

Stop lukning af Hasle Bibliotek

Da jeg læste at der planlægges lukning af Hasle Bibliotek blev jeg virkelig trist. Hasle Bibliotek har de sidste snart 8 år været hyppigt besøgt af mig og min familie, som tæller to forældre og vores to børn på 5 og 8 år, hvor vi er kommet på biblioteket som minimum en gang månedligt. Vi benytter primært stedet for at låne bøger, men også Kulturhuset er blevet brugt til sundhedsplejerske da vores yngste var baby og til diverse familiearrangementer.

Det vil være et kæmpe tab for nærområdet hvis det lukker! Af årsager kan jeg nævne:

Biblioteket skaber et trygt og roligt miljø i et ellers lidt belastet bandemiljøet. Jeg frygter at kriminaliteten vil stige hvis ikke biblioteket bliver.
På biblioteket og kulturhuset mødes mennesker fra forskellige kulturer på kryds og tværs og skaber et godt sammenhold i nærområdet.
Biblioteket hjælper børn der er udfordret med dansk med sprogudviklingen ved at være nemt tilgængeligt.

Luk ikke Hasle Bibliotek! Det vil personligt være et meget stort tab for min familie og mange andre i vores kvarter. Aarhus V har mange borgere med forskellige kulturelle baggrunde og der er brug for et trygt, omfavnende og roligt område som biblioteket/kulturhuset.

Hvis der er et område i Aarhus der har behov for et bibliotek er det i den grad Hasle!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Christina Kjeldsen

Indsendt

24/11/2022 19:48

Sagsnummer

HS2763728

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44