Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af HeadQuarters

At lukke HeadQuarters vil være en fejl.

I år fejrer og synliggør vi musikken med Music City Aarhus 2022. Et projekt, der er initieret og udlevet af byens samlede musikliv. Et bredt, varieret, kompetent og engageret felt af scener, huse, arrangører, festivaler, producenter og musikere, der alle bidrager til at hylde Aarhus som den aktive musikby vi lever i, producerer og skaber i. Altsammen til glæde for byens borgere og dens mange gæster.

Projektet er anerkendt, rost og støttet af private fonde, men også af magistrat og byråd. Det virker derfor hult eller i bedste fald modsætningsfyldt, at man i selvsamme år præsenterer en spareplan, der som konsekvens lukker et bidragende, etableret og velfunderet spillested.

Vi har på TRAIN, som regionalt spillested, samarbejdet tæt med HeadQuarters gennem de seneste 10 år. Vi kender udelukkende HQ som en kvalitetsbevidst scene af stor betydning, musikalsk og kulturelt. For musikken, for vækstlaget, det snævre, det smalle og det nye.
En scene, hvis kendskab udenfor bymurene langt overgår dets størrelse.
Et spillested Aarhus bør være stolt af og værne om.

Som musikalske kollegaer håber vi der er mod, mulighed og handling til at finde andre veje end den præsenterede spareplan. At lukke HeadQuarters vil uden tvivl være en fejl.

Carsten V. Nielsen
Direktør
TRAIN
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Carsten V. Nielsen

Indsendt

24/11/2022 21:43

Sagsnummer

HS0439195

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44