Gå til hovedindhold

Høringssvar

Risiko for lukning af BUK - Beder UngdomsKlub

En fantastisk klub, som har kæmpestor opbakning fra de unge i lokalsamfundet, er meget billig i drift og som de unge er super glade for er nu lukningstruet!
Det giver INGEN mening.
Vi taler om ensomme og angste unge… klubben tilbyder et trygt miljø, med virkelig gode voksne, som de unge kan tale med. “De er lidt mere på ens egen alder”, som min yngste søn siger.
Dem vil man fjerne!
Det giver INGEN mening.
En klub der har eksisteret i over 50 år, med en fantastisk årlig skitur, som giver sammenhold og kærester på tværs af bygrænser.
Den vil man nedlægge!
Det giver INGEN mening.
Alle vores tre drenge på nu 21, 18 og 15 år har flittigt brugt klubben, til at mødes med venner, på tværs af klasser, på tværs af skoler. Et fast holdepunkt, et mødested med masser af hyggelige aktiviteter; sejlture, strandture, Djurs sommerland ture; fællesspisning, fodboldspil og meget andet.
DET giver mening. Det er hyggeligt, det giver samvær, sammenhold og forankring. Et tilhørsforhold til lokalområdet og hinanden UDEN forældrenes indblanding.
BUK er fantastisk til at kommunikere direkte med de unge og DET giver mening!
Forhåbentlig bevares BUK til glæde og støtte for alle unge i Beder. ❤️ Tænk jer nu om og lad vær’ med at ødelægge et fantastisk tilbud, med et meget lille budget, som forstår at få meget ud af lidt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie Stenild

Indsendt

24/11/2022 21:58

Sagsnummer

HS7170475

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44