Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af Malling ungdomsklub (FO regi)

Nu har man en ungdomsklub i Malling som fungere super godt - et sted som mange af de unge mennesker i Malling værdsætter rigtig meget - det vil derfor være total vandvittigt at I vil lukke et så fantastisk sted.

Det er enormt vigtigt at vores unge mennesker i Malling har et lokalt sted at mødes i trykke rammer hvilket giver dem et godt fundament til deres videre udvikling. I en tid hvor mange unge mistrives virker det helt absurd, at I vil lukke vores ungdomsklub i Malling. Det er vigtig, at de unge kan mødes og finde nye venskaber uden for skole og fritidsinteresser.

Lukkes Malling ungdomsklub frygter jeg, at det vil få store konsekvenser for flere unge i Malling (Ensomhed, ingen nye relationer, ingen voksne at snakke med som ikke er famille, kedsomhed som kan føre til utilpassede unge f.eks. de kommer ud i noget snavs mm.)

Det er ikke i orden, at vores unge mennesker i Malling ikke har et sted og samles om aften - i stedet for at lukke vores klub bør I i evt. sætte prisen op og for de forældre som ikke har økonomi hertil, må der kunne gives en friplads som ses i andre tilbud til unge.

Bevar Malling ungdomsklub og der vil fortsat være rigtig mange unge mennesker som tænker tilbage på sin ungdom med glæde og bedste forudsætninger for et godt ungdoms- og voksenliv.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dorthe Tue Andersen

Indsendt

24/11/2022 22:00

Sagsnummer

HS4998941

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44