Gå til hovedindhold

Høringssvar

CFL-lukning vil være en total katastrofel!!

En nedlukning af Aarhus kommunes CFLs bogmekka og distribueringen herfra til skoler, vil efter min meget lange lærererfaring helt bestemt være en forkert nedprioritering og kæmpestor forringelse for skolelever i alle aldre! Det vil medføre en forringelse af elevers læsekompetance, læsemotivation, læselyst, læsenytte og deraf manglende almene læse-skrive-færdigheder i ALLE fag i Folkeskolen.

Vi kan i skolen ikke læse-uddanne børn uden klassesæt af fysiske bøger! Vi skal i 2022 bruge, udforske og udvikle masser af andre platforme i forhold til læsning, men det fysiske materiale er absolut nødvendigt og stadig det mest motiverende (og ro-skabende) for børn i forhold til deres "kunnen se nytte" i at skulle knokle med literacy-færdigheder.
Vi er på Folkeskolerne i Aarhus kommune absolut afhængige af - og bruger det i stor stil - at kunne bestille sæt på CFL. Der er igennem de sidste 10-12 år sket så enorme besparelser ude PÅ skolerne og I egne budgetter, at vi næsten INTET må/kan købe af bøger / fysiske materialer her.

SÅ.....Bevar CFL for Guds og børnenes skyld, så deres glæde ved læsning, skrivning, sprog også holdes intakt!!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Beermann

Indsendt

09/11/2022 12:08

Sagsnummer

HS4693535

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78