Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Lukning af Skolemarken.

Vi ved alle, der er mere prestige i at bygge skyskrabere og storstilede kultur-institutioner, for et byrådsmedlem med et stort ego og et regneark der skal gå op. Men kære byråd! Prøv lige at genkalde jer billederne af børnene, der sad bag ruderne og kiggede ud på de mennesketomme gader, skoler og parker, for ikke så længe siden. Det er de børn, der i 2 år af deres korte skole og fritidsliv, har været isoleret hjemme i små lejligheder på grund af Covid-19, der nu igen skal holde for.
Skolemarken er "et lille åndehul" for vores børn i området. Det har det været siden 70´erne og det skal det blive ved med at være! Her kan de børn, der ikke har mulighed for at have kæledyr derhjemme, få glæden ved at holde kaniner, passe og pleje fuglene og gederne, med et voksent tilsyn. I weekenderne er det forældrene der tager over, for at dyrene kan få den pleje de behøver og for at stedet kan eksisterer, i sin nuværende form. Her har turen gået til med barnevognene for områdets små familier, for at kigge på dyrene, gennem 50 år. Jeg har selv været der igennem tre omgange.
I har lukket vores brugerstyrede kultur og Forsamlingshus, der var et kraftcenter i området! Hestene på Skolemarken er væk! Nu vil I så fjerne den sidste lille organiske del, der er tilbage for vores børn. I "kvæler" stille og roligt områdes identitet og vores kultur, som Jair Bolsonaro kvæler regnskoven i Amazonas, det er helt utilgivelig!
Fingrene væk fra Skolemarken!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anders Vinkler

Indsendt

10/11/2022 09:58

Sagsnummer

HS0265411

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78