Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar Naturcenter Tranbjerg

Naturcenter Tranbjerg er utroligt samlende og givende for vores lille by. Det er svært for mig at forestille mig byen uden dette sted, der ligger perfekt placeret midt i byen - tæt på skolen, daginstitutionerne og butikscentret.

Det er et rart og lærerigt sted at komme - og det bliver besøgt af mange forskellige aldersgrupper både til hverdag og i weekenderne. Dagplejere, vuggestuer, børnehaver, skoleklasser og skolens SFO er ofte på tur til naturcentret, og derudover er der mange børn og unge, der hænger ud sammen og passer dyr på naturcentret senere på eftermiddagen. Også mange forældre og bedsteforældre kigger forbi med deres børn/børnebørn.

De ansatte på stedet skaber en tryg og god stemning og er gode til at tage imod og lære børnene om natur og udeliv.

Vores tre børn (der nu alle er skolebørn) er flittige brugere af stedet, og de har kendt til stedet fra de var helt små, hvor de startede med at tage på tur dertil med vuggestuen.

Det vil være et virkeligt stort tab for for Tranbjerg, hvis stedet skal lukke, og jeg håber inderligt for alle - ikke mindst byens børn og unge - at det får lov til at fortsætte.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Louise Aaholm Hansen

Indsendt

10/11/2022 10:20

Sagsnummer

HS9905720

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78