Gå til hovedindhold

Høringssvar

DE32 bedste og mest velfungerende konsulentvirksomhed i B & U.

DE32 står for en vigtig del af kompetenceudviklingen af børn og unges it-kundskaber og forståelse, i Aarhus kommune.

Hvorvidt man vil eller ej, bliver hverdagen for alle, mere og mere digitaliseret. Både i børnenes fritid, men også i deres skolegang og senere arbejdsliv.

Disse kompetencer skal vi som skole være med til at udvikle. Det er dog langt fra alle lærere, nok nærmere et fåtal, der er i stand til at give de århusianske skolebørn disse.
Her spiller DE32 en ekstrem vigtigt rolle.
DE32 giver alle århusianske skolebørn mulighed for at få kvalificeret undervisning i digital dannelse, brug af digitale hjælpemidler, og digitale undervisningsværktøjer.

En nedlæggelse af DE32 vil gøre at hver enkelt skole, kommer til og stå for dette. Hvilket langt fra vil være muligt på alle skoler. De enkelte skoler vi være afhængige af, hvad deres egne medarbejder har af kompetencer, uden mulighed for at hente hjælp os kompetence kollegaer, fra DE32. Der vil også være en skævvridning i at den enkelte skoles økonomi kan have indflydelse på, hvorvidt det er muligt at afsætte timer, så egne lærere kan løfte opgaven.

Bliver DE32 nedlagt, vil Aarhus kommune nedlægge den bedste og mest velfungerende konsulentvirksomhed, der nogensinde er investeret i, inden for B & U.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikkel Schroeder

Indsendt

10/11/2022 13:38

Sagsnummer

HS5935338

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78