Gå til hovedindhold

Høringssvar

De 32 - et netværk, der virker!

De32 er et stærkt netværk på tværs af Aarhus Kommunes skoler. Et netværk, der i det daglige støtter op om kompetenceudviklingen af børn og unges IT-kundskaber og -forståelse.

Som lærer og pædagog kan man booke en kollega fra De32 til at hjælpe med såvel anvendelsessupport som didaktisksupport direkte ind i undervisningen. De32 er hver dag bookede til opgaver på tværs af kommunens skoler. Opgaver, der højner kvaliteten af den daglige undervisning og bringer spændende oplevelser ud til eleverne helt ind i klasselokalerne.

De32 underviser de århusianske elever i digitale undervisningsværktøjer, men også det byrådsbestemte forløb “Digital dannelse” på 4.årg. - sidstnævnte, hvor De32 ligeledes står for afholdelsen af forældremøder i forbindelse med besøget.
Muligheden for at kunne booke et besøg fra De32 direkte ind i undervisningen sikrer, at der bliver opretholdt en vis lighed på tværs af skolerne. Ved en nedlæggelse af De32 vil det være op til de enkelte skoler at finde økonomien til det i eget budget, hvilket vil give en skævvridning.
Udover ovennævnte er De32 ligeledes et stærkt netværk på tværs af skolerne, hvor De32 dagligt online vidensdeler på tværs i den fælles oprettede chat tråd. Her findes der hurtig hjælp til support og vejledning af elever og kollegaer samt udvikling af egen praksis.

Luk ikke et velfungerende netværk ned - der dagligt har stor betydning for arbejdet med teknologiforståelse helt ude i hver enkelt klasse. Et netværk, der har betydning for at dagligdagen på skolerne glider i en verden, hvor det digitale er kommet for at blive og er en præmis for at kunne gennemføre tidssvarende undervisning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lone Pedersen

Indsendt

10/11/2022 21:11

Sagsnummer

HS1107377

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78