Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skovbørnehaven i Nørrestenbro

At spare Nørrestenbro’s naturbørnehave væk er ikke blot forkert. Det er også en betydelig og konkret forringelse af det gode børne liv og kvaliteten af dagtilbuddene i Aarhus

Som far til en glad pige, der altid springer ud en jublescene hvergang vi skal afsted i skoven. Vil en lukning af lige præcis dette tilbud betyde at vi muligvis vil finde en anden kommune som kan tilbyde disse kreative tiltag i børnehøjde.

Jeg syntes tværtimod, man bør udvide skov- og naturbørnehavetilbudet og udvikle de eksisterende dagtilbud, så langt flere børn får mulighed for en hverdag i grønne omgivelser. På den lange bane, vil det give børnene en ballast, som de resten af livet vil have glæde af. Læren om naturen, at bruge sanserne er værdier alle har gavn af i livet.
Det er netop muligt at yde en optimeret kvalitet af dagtilbuddet ved at nedprioritere fysiske rammer (bygning, el, varme mm) til fordel for opnormering af fast, fagligt, kompetent, nærværende og engageret pædagogisk værdifuldt personale.

Det er trist at man ser det her som et sted at spare istedet for et sted ad udvikle. Er skuffet over at der ikke er plads til mangfoldigheden i Aarhus Kommune. Og så synes jeg I skal fjerne jeres "Grønne" label da det ikke stemmer overens med jeres tiltag for kommunen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sebastian Jensen

Indsendt

14/11/2022 13:43

Sagsnummer

HS1377134

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78