Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar Nørrestenbro Skovbørnehave

Som tidligere ansat i Nørrestenbro Skovbørnehave, har jeg gennem flere år, oplevet børnenes udvikling og trivsel på tæt hold. At lukke skovbørnehaven efter så mange år, ville derfor være katastrofalt! Jeg var med til at give børnene denne daglige oplevelse, det var at komme i skoven - oplevelsen af alle fire årstiden, en masse viden om naturen, plante- og dyreliv, sjove lege, glade børn, styrkelse af relationer, samarbejde, mindre konflikter, højt til loftet og masser af plads, udforske, nysgerrighed, styrkelse af inklusion mmm. Skoven var én stor legeplads og jeg tror aldrig, i al den tid jeg var der, at jeg hørte et barn sige “jeg keder mig og ved ikke hvad jeg skal lave?” Selv gåturen til og fra Kernehuset i skoven, var ofte uden brok, selvom rygsækkene kunne være lidt tunge. Børnene bliver stærke, robuste, mere selvsikre, mere selvhjulpne og får naturen lige nu, lige her og helt tæt på, hver dag! Dét og meget mere, er jo utrolig godt for børn - og voksne!
Jeg har oplevet stille og usikre børn, samt børn der bøvler, udvikle sig til stærke og robuste børn med mere selvtillid, bryde grænser og turde meget mere end før, på rekordtid - og uden tvivl, skoleklar!
Jeg havde det fantastisk i skoven, men de sødeste, sejeste og bedste kollegaer man kunne ønske sig - en masse fantastiske børn - og en masse skønne forældre, der dagligt kom og fortalte, hvor glade de var for skoven og det vi gjorde for deres børn.
Det bliver en kniv i hjertet for personale, forældre og børn, hvis Skovbørnehaven lukkes ned - og også for mig!
Så for Guds skyld, bevar Nørrestenbro Skovbørnehaven!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Emil Hahn-Thomsen

Indsendt

14/11/2022 20:05

Sagsnummer

HS0104965

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78